29.1.2023. 18:05
0
Pročitajte oproštajno pismo Sarajlije koji je izvršio samoubistvo u Beogradu: "Neno moja, ne mogu više da izdržim. Plačem za svim što sam izgubio"
Goran Đ. (38), čovjek koji je presudio sebi poslije ubistva dvije sestre Jelisavete (76) i Gordane Đ. (78) na Bežanijskoj kosi u Beogradu, bio je oženjen, otac dvije kćerke, a kako su njegovi poznanici ispričali, imao je i problema sa kockom i dugovima.

Tijelo Gorana Đ. nađeno je u četvrtak ujutro u kolima, a pored tijela nalazili su se pištolj i oproštajno pismo. Pismo je ostavio svojoj ženi.

“Neno moja ne mogu više da izdržim. Plačem za svim što sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše djevojčice. Sve vas volim puno”, pisalo je u oproštajnoj poruci rođenog Sarajlije koji je godinama živio u Beogradu.

Goranov otac, Zoran Đ. u suzama i nevjerici oplakuje smrt sina.

"Ovo je velika tuga i bol, njemu je veoma težak period zbog svega što je saznao. On je čovjek velikog kalibra, nikada nikome nije rekao da neće i ne može, svi smo se nadali da je to porodično", rekao je komšija i prijatelj koji je uz Goranovog oca i dodaje: "Ne može ni da govori, mnogo mu je teško."

Goranov otac već je doživio tešku porodičnu tragediju kada mu je prije nekoliko godina nastradao stariji sin.

Otac mu je bio oficir u vojsci. Goranov stariji brat nastradao prije par godina dok je popravljao struju na terenu.

Goranovi poznanici kažu da se Goran čudno ponašao u posljednje vrijeme i da je djelovao agresivno.

"Nisam ga vidio oko dva mjeseca, ali sve mu je smetalo, to sam primijetio jer ranije nije bilo tako. Bio je uvijek opušten. Ako je zbog novca ubio te dvije žene, ni to mi nema smisla, porodica mu možda nije bogata, ali imao je od čega da prehrani tu djecu", kaže Goranov poznanik i komšija.

Jelisaveta je navodno poslije smrti muža počela da se viđa sa Goranom, ofarbala se i navodno potpuno promijenila.

Policija je inače od početka istrage imala saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i sumnja je odmah pala na nekoga ko im je bio blizak.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.