2.2.2023. 16:47
0
Snimak iz Skupštine Srbije, bez cenzure: Pogledajte kako je izbio haos
FOTO: Screenshot
Gotovo cijeli dan je burno u Skupštini Srbije, gdje predsjednik Aleksandar Vučić od 10 sati predstavlja izvještaj o Kosovu.

Pale su teške riječi, Vučić se dosta iznervirao, da bi na kraju sve rezultiralo haosom, guranjem i tučom na sjednici.

Naprednjaci su puna tri minuta iskoristili kako bi aplaudirali predsjedniku Srbije, a kao podrška za nastup stigla mu je i od lika vuka na šoljici na kafu koja se nalazi ispred njega u skupštinskoj sali, piše Nova.rs.

Kada je riječ o napadu na Divca, dogodilo se to dok je Vučić sa poslanicima raspravljao o francusko-nemačkom predlogu za rješenje krize na Kosovu. Tom prilikom je u više navrata ušao i u raspravu sa opozicijom o članstvu takozvane države Kosovo u raznim međunarodnim organizacijama, a na red je došlo i pitanje MOK-a.

„U Međunarodni olimpijski komitet? Pa ušli su! Što ne kažete ko je bio predsednik MOK-a, koga napadate i ko ga je postavio. Što ne kažete to. Što obmanjujete javnost. Što ne kažete da ste vi postavili istaknutog srpskog sportistu koji je to dozvolio“, aludirao je na Vlade Divca nakon čega je uslijedila burna reakcija Radomira Lazovića, poslanika opozcije.

Portal Nova.rs. je objavio VIDEO na kome je prikazano kako je uopšte došlo do incidenta u Skupštini Srbije.

Pogledajte video na linku OVDJE.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.