3.2.2023. 19:02
0
Vučić: Opozicija nema nikakvu ideju osim - "Vučiću ubij se!"
Govoreći na sjednici Skupštine predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je slušao šest uslova Aljbina Kurtija za formiranje Zajednice srpskih opština i da su one “znak da Kurti želi sukobe”.


Vučić je odgovarajući poslanici Dveri Radmili Vasić koja je tražila odbacivanje francusko-njemačkog prijedloga i vraćanje pregovora uokvire srbijanskog ustava, rekao da tako „niko sa nama neće da pregovara“.

„Kažete na osnovu Ustava Srbije, a s kim da pregovaramo, neće Zapad, neće Albanci, izmišljate, znate da je besmisleno jer niko sa nama neće da razgovara. To nije fontana želja“ rekao je Vučić.

On je optužio opoziciju da nema nikakvu ideju osim da poručuju „Vučiću ubij se“.

Rekao je da i on može da kaže „Kosovo je srce Srbije“ i poručio „dosta više s tim“. 


(Patria/Aldina R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.