7.2.2023. 11:57
0
Ivica Dačić traži da njegov poslanik u Skupštini Srbije podnese ostavku nakon gledanja pornografskog snimka
Narodni poslanik SPS Zvonimir Stević treba da podnese ostavku i očekujem da to učini danas, izjavio je Tanjugu lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, povodom snimka koji se pojavio u medijima.

Mediji su prenijeli da je narodni poslanik iz redova Socijalističke partije Srbije, Zvonimir Stević, za vrijeme posebne skupštinske sjednice o Kosovu gledao filmove za odrasle.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, vidi se kako taj poslanik, sjedeći u skupštinskoj klupi, više od minut i po posmatra sporni snimak na svom mobilnom telefonu, dok za govornicom traje žučna rasprava o Kosovu.

Na snimku koji je objavljen na Twitteru vidi se i eksplicitan sadržaj "filma za odrasle", a napravljen je odozgo, odnosno poslanika je snimao neko ko se nalazio iznad njega.

Snimak poslanika se masovno proširio društvenim mrežama.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.