9.2.2023. 8:56
0
Vučićev zastupnik u Skupštini Srbije htio pohvaliti predsjednika pa se propisno izblamirao
Članovi Srpske napredne stranke svakodnevno se utrkuju u hvalospjevima lideru stranke Aleksandru Vučiću, ali u toj velikoj želji da mu se dodvore i nahvale njegove uspjehe prave i greške.

Tako je narodni poslanik SNS-a Uglješa Mrdić u Skupštini Srbije, želeći nahvaliti borbu vlasti i lidera svoje stranke protiv korupcije napravio gaf.

„Upravo je vlast predvođena Aleksandrom Vučićem napravila najbolje rezultate u oblasti kriminala i korupcije“, rekao je Mrdić u parlamentu.

Ovaj „biser“ naprednjaka izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama.

„Nije ništa slagao…imamo najbolji organizovani kriminal, svi vidimo rezultate“, „Izgleda da samo greškom mogu da kažu istinu“, neki su od komentara na Twitteru.


(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.