23.3.2023. 9:15
0
Playboy iz 2004. sa intervjuom sa Vučičem prodaje se za veliki novac
FOTO: Tanjug
"Urbani radikal nad Beogradom“, naslov je intervjua u izuzetno popularnom magazinu Playboy iz 2004. godine u kom je književnica Isidora Bjelica postavila 20 pitanja ni manje ni više čovjeku koji će u godinama koje su uslijedile postati centralna ličnost političke scene Srbije – Aleksandru Vučiću.

U stilu Dionisa, danas predsjednik Srbije, Vučić je pozirao na krevetu u bijeloj košulji na kvadratiće, prenosi City Magazine.

Dok jednom rukom drži grožđe iznad glave, u krilu mu se nalazi zdjela sa voćem dok u ruci drži knjigu.

Za naslovnu fotografiju intervjua odabrana je ona na kojoj se Vučić smješka.

Taj broj se sada našao na licitaciji.


“Sada je ovaj intervju u Playboyu jedan nevjerovatan nadrealan novinarski raritet“, piše u opisu oglasa.

Za kolekcionare ili barem ljubitelje lika i djela Aleksandra Vučića, ukoliko žele da ovaj primjerak imaju u svojim vitrinama ili uramljen na zidu, morat će izdvojiti čitavih 100.000 dinara ( oko 1.683 KM), koliko iznosi cijena ovog broja.

(Erna H.) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.