28.3.2023. 9:42
0
Ovo je monstrum otac koji je djevojčicu držao zaključanu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maljoljete osobe lica i kršenje porodičnih obaveza.

Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obavjeste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630 – poručili su iz MUP-a Srbije svojim građanima.

Podsjetimo, prije četiri dana dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je obavješten od strane policijskih službenika da je u PS Palilula došla Ivana L. (47) koja je prijavila nasilje od strane nevjenčanog supruga Uroša Pašajlića (37), koji joj je nanio vidne tjelesne povrede.

Naime, zamenik javnog tužioca je dao nalog da policijski službenici zbog hapšenja osumnjičenog oca nasilno uđu u stan, obzirom da niko nije otvarao vrata.

Otac monstrum osmogodišnju kćerku godinama držao u kadi i izgladnjivao je

On nije bio u stanu, ali je pronađena djevojčica starosti osam godina koja je odmah upućena na ljekarske preglede i smeštena u Dom za nezbrinutu djecu, odakle je prebačena u dječiju kliniku radi daljih detaljnih pregleda, budući da je konstatovano da je dijete neuhranjeno i zapušteno.

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca odmah je raspisana potraga za osumnjičenim Uroša Pašajlića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Nasilje u porodici, potom Protivpravno lišenje slobode nevjenčane supruge, kao i da je izvršio krivično djelo Zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica i Kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dijete.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.