3.5.2023. 15:48
0
Hapšenje Kostinog oca: Sa maskom i kačketom izveden iz zgrade u kojoj živi
FOTO: Blic.rs
Otac Koste Kecmanovića (13), osumnjičen da je jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet osoba, među kojima su i nastavnica i radnik obezbjeđenja, uhapšen je danas, rekao je na konferenciji za medije ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

"Blic" je ekskluzivno fotografisao hapšenje oca koji je izveden iz zgrade u kojoj žive sa lisicama na rukama. On je izveden iz stana u pratnji policije.

Na glavi je imao crni kačket i hiruršku masku na licu.

- Oba pištolja, i onaj u ruksaku i onaj koji je koristio u izvršenju ovog djela bila su u legalnom posjedu oca dječaka. On tvrdi da su bili zaključani u sefu, pod šifrom, da ima više komada oružja, iz 2016. i 2017. godine, ali očigledno da je dijete imalo šifru za te pištolje i tri puna okvira sa po 15 metaka su nađena pored i oni koji su ispaljeni i oni koji su nađeni još - rekao je Gašić i dodao da je dječak često sa ocem išao u streljanu.

(Erna H.) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.