4.6.2023. 11:50
1
Nova poruka Vučića: "Ne ruše neki spolja Srbiju zbog Vučića, već Vučića zbog Srbije"
FOTO: Aleksandar Vučić (Tanjug/ Sava Radovanović)
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će nastaviti sa obilaskom opština i okruga širom Srbije, kao i da će u Predsjedništvu Srbije ponovo primati građane.



Vučić se oglasio na Instagram nalogu @buducnostsrbijeav navodeći da je Srbija u teškoj geopolitičkoj situaciji.

„Ne ruše neki spolja Srbiju zbog Vučića, već Vučića zbog Srbije, za njih je važno da je Srbija što je moguće slabija“, rekao je Vučić.

Naveo je da se na primjeru Beograda na vodi pokazalo da uprkos svim teškoćama, otporima i pristicima kada su ujedinjeni građani u želji da guraju stvari naprijed to mogu da realizuju.

Najavio je i da će narednih dana nastaviti sa posjetama različitim opštinama i okruzima u Srbiji, a u Predsjedništvu da će ponovo primati građane.

„Da čujem njihove muke i probleme i da sve probleme zajednički rješavamo“, poručio je Vučić.

Vučić je objavio sinoć još jednu video poruku, ubrzo nakon završetka protesta „Srbija protiv nasilja“.

On je u toj poruci pozvao građane Srbije da se ujedine, bez obzira na razlike, jer „samo zajedno mogu naprijed“.

„Zato hvala svima – i onima koji su mi prijetili vješanjem i onima koji su mi slali poruke podrške“, rekao je Vučić u video poruci na instagramu,prenosi N1. 


(A.R.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.