1.10.2023. 8:09
0
Novi uznemirujući snimak s Kosova: Snajper pogodio jednog napadača tokom bijega iz manastira, ostali se razbježali
Društvenim mrežama se širi ranije neobjavljeni video napada u Banjskoj na kojem se može vidjeti povlačenje naoružanih napadača prema obližnjoj šumi.

Kako se može vidjeti na videosnimku koji je viralan na društvenim mrežama četvorica napadača skrivaju se iza jednog manjeg objekta u krugu samostana.

U jednom trenutku, napuštaju zaklon i pokušavaju se domoći šume, no tada metak pogađa jednog od njih i on ranjen pada na zemlju nadomak šume.

Ono što je zanimljivo jest da drugovi pogođenog napadača nisu ni u jednom trenutku pokušali mu pomoći, nego ssu pobjegli i ostavili ga da leži. Podsjećamo, prije tačno sedam dana u Selu Banjska na Kosovu došlo je do napada na kosovsku policiju koju je počinila grupa naoružanih Srba.

U napadu je ubijen jedan kosovski policajac, kao i najmanje tri napadača. Više ih je povrijeđeno. Odgovornost za napad preuzeo je Milan Radoičić, bivši potpredsjednik Srpske liste sa Kosova. On je, nakon bijega u Srbiju, jučer saslušan u MUP-u Srbije.

Snimak je uznemirujućeg sadržaja.


 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.