3.4.2024. 13:22
0
Policija izgleda ima svjedoke u istrazi nestanka male Danke Ilić: Dvije osobe pokazuju teren, policija ih snima
Potraga za nestalom Dankom Ilić (2) neprekidno traje već deveti dan, a ekipa Telegrafa snimila je kako je policija upravo izvela dva svjedoka.

- Muškarci pokazuju teren, a policija ih snima - javlja reporter Telegrafa sa lica mjesta.

Ispred stana u Boru u kom živi porodica nestale djevojčice Danke Ilić (2) skinuta je sigurnosna kamera koja je snimala dio zgrade baš ispred stana ove porodice.

- Utvrđuje se da li je ta kamera, ali i druge kamere iz same zgrade, snimila nešto što bi bilo od koristi za istragu - kaže izvor Kurira.

Mala Danka je, da podsjetimo, nestalala 26. marta ove godine iz borskog naselja Banjsko polje dok je bila na porodičnom imanju sa majkom i godinu dana starijim bratom. Inače, porodica Ilić živi u Boru.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.