30.4.2024. 20:01
0
Prvi put nakon privođenja oglasio se Sergej Trifunović
Glumac Sergej Trifunović oglasio se prvi put nakon što je prije nekoliko dana priveden zbog posjedovanja nekoliko grama nedozvoljenih supstanci.

"Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u policiji kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6.000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem vam želim zahvaliti na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima. Bitno je da znate da pravda u Srbiji postoji i da organi rade svoj posao. I ja sam sada potpuno drugačiji čovjek. Prevaspitan. Bolji. Sportista. Svi na izbore", napisao je Trifunović na Instagramu.



Podsjetimo, glumcu je prošle jeseni zabranjen ulazak i boravak u Hrvatskoj, svim zemljama Evropske unije, plus Islandu, Lihtenštajnu i Norveškoj.

To je uslijedilo nakon nekoliko prekršaja koje je napravio u Splitu, nakon čega je na društvenim mrežama izvrijeđao splitske policajce.

(Ajdin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.