16.6.2024. 19:14
3
Srbi uočili sina Aleksandra Vučića među huliganima kako hoće da se obračuna sa Albancima: "Brani dijete srpstvo o našem trošku, sramota"
Pred utakmicu Srbije i Engleske na Evropskom prvenstvu desili su se brojni incidenti, a među huliganima, prema tvrdnjama primijećen je i sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića - Danilo.

Duel Srbije i Engleske na Euru u Njemačkoj označen je susretom visokog rizika. Već su se desili brojni incidenti, a uglavnom se radi o sukobima navijača Srbije i Albanaca koji su došli u Gelsenkirchen.

Jedan od današnjih obračuna donio je nekoliko povrijeđenih osoba. Šest Srba je zbog nereda privedeno, a navijači ove selekcije koji su ostali kod kuće na snimcima gdje se nalaze huligani prepoznali su dobro poznato lice.

Radi se o Danilu Vučići, 26-godišnjem sinu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Na snimku koji se pojavio vidi se kako Danilo pokušava da se umiješa u obračun.

To mu međutim nisu dopustili predstavnici osiguranja. Uz njega su u Njemačkoj pripadnici specijalnih snaga kako bi se brinuli za sigurnost sina prvog čovjeka države.

Danilo se i ranije često povezivao s određenim sumnjivim grupacijama. Ipak, predsjednik Srbije je uvijek javno isticao da je njegov sin potpuno čist dečko pred zakonom i da se ne bavi nikakvim nedozvoljenim radnjama, prenosi Sportsport.ba.

Očigledno je mlađahnog Danila ovog puta ponijela atmosfera. Želio je lično da uđe u sukob s Albancima i Englezima koji je bio zaista žestok, no to mu osiguranje nije dopustilo.


Komentari na ovu situaciju su zaista brutalni. Ne štede se ni Danilo, a ni Aleksandar Vučić.

"Brani dijete srpstvo o našem trošku. Šta mi živimo", jedan je od komentara na društvenoj mreži X, dok drugi dodaje.

"Prestolonasljednikov sin se ne bi tako ku**io da iza njega ne stoji odred tatine privatne vojske. Sramota neopisiva, šamar cijeloj naciji, svima nama. Ovo su te granice koje se ne prelaze jer nikog od nas ne bi niko branio da smo u nekoj neprilici van države zvane Srbija. Bruka."
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.