17.6.2024. 22:03
0
Diplomatski skandal u Crnoj Gori: Predsjednik Bugarske otkazao sastanak jer je premijer Spajić kasnio četiri minute
FOTO: n1
Sastanak premijera Crne Gore Milojka Spajića sa predsjednikom Bugarske Rumenom Radevim otkazan je.

- Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi Vlade u 17 sati, pošto je predsjednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsjednikom Radevim. Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-ijem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade - rečeno je za
Vijesti.me iz Vlade.

Iz Vlade je dodatno pojašnjeno da je sastanak trebao da se održi u istom, prijemnom salonu, gdje je bio sastanak sa predstavnicima TUI-a i da je razlog njegovog kašnjenja bio taj što je prostor trebalo pripremiti za novi sastanak.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović domaćin je posjete predsjednika Bugarske.

Crna Gora
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.