26.6.2024. 11:51
0
Brnabić: Sramota, Vučić je izuzetno ljut, zašto su reprezentativci Srbije na EP putovali hrvatskim avionom?
Reprezentativci Srbije završili su učešće na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, a predsjednica Skupštine Ana Brnabić otkrila je gostujući na jednoj televiziji zanimljivu priču, koja je izgledala "izmalerisala" Orlove.

Doskorašnja predsjednica Vlade Srbije istakla je da su izabranici selektora Dragana Stojkovića na kontinentalno prvenstvo otputovali, ni manje, ni više, nego hrvatskim avionom.

- To je istinita priča. Sramota je, Vučić je bio izuzetno ljut. Mi imamo našu Air Srbiju i svi putujemo tom kompanijom. Kad sleti avion, da se vidi Air Srbija i to je naš ponos - rekla je Brnabić, gostujući na TV Happy, prenosi Sport Klub.

Ona je navela da se o tome prethodnih dana nije govorilo kako se ne bi fokus javnosti prebacivao sa podrške fudbalskoj reprezentaciji na druge teme i da misli da je to bila ispravna odluka.

Brnabić je dodala da "apsolutno treba utvrditi kako se to desilo i ko je odgovaran" za to što su reprezentativci Srbije putovali hrvatskim avionom.

Ostaje da se vidi kojom aviokompanijom će se reprezentativci Srbije vratiti iz Njemačke i da li će im to biti zamjereno iz vrha države.

Zanimljivo, prije polijetanja za Njemačku u avion sa reprezentativcima Srbije ulazio je Aleksandar Vučić, ali, čini se, tada nije primijetio da je riječ o hrvatskom avionu...


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.