21.7.2024. 10:28
0
Ovo je muškarac koji je pomogao ubici policajca da pobjegne iz zatvora na Kosovu
Kosovska policija uhapsila je osobu iz Srbice za koju se sumnja da je pomagala u bjekstvu iz zatvora Fatonu Hajriziju, koji je ubio policajca kod Loznice, prenose mediji s Kosova.

Iz policije je saopćeno da je obavljen razgovor sa osumnjičenim i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Uprava za istraživanje organizovanog kriminala i teških zločina izvršila je uviđaj u vezi sa bjekstvom koje se dogodilo prije nekoliko dana u Kazneno-popravnom centru u Smrekonici. Nakon sprovedenih istražnih radnji, na razgovor je pozvan muškarac koji se sumnjiči da je pomagao osumnjičenom nakon bjekstva - saopćeno je iz policije.

Portal Telegraf.rs obavio je i fotografiju pomagača, ne navodeći njegov identitet.

Faton Hajrizi je 6. jula pobjegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bjekstvo iz zatvora.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Hajrizija u petak u blizini Loznice, nakon što je u srijedu ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.