21.7.2024. 17:13
0
Stravična nesreća u Srbiji: Dvoje mrtvih u smrskanom BMW-u, od siline udara otpali mu točkovi, vozač bio - drogiran
Mladići S. M. (21) i S. R. (21) iz Ćuprije u Srbiji poginuli su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, dok je maloljetnica (16) iz njihovog automobila zadobila teške povrede.

BMW, kojim je upravljao S. T. (21), potpuno je uništen, a od siline udarca sa vozila su otpali točkovi.

Na prvim fotografijama sa mjesta stravične nesreće vidi se da je vozilo potpuno zgužvano. Završilo je u njivi pored puta.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ćupriji zadržali su S. T. (21) zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su dvije osobe poginule, dok su on i još jedna osoba zadobili teške povrede.

Kako se sumnja, on je sinoć oko 20.30 sati, na putu Ćuprija - Senje, upravljajući automobilom BMW izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s puta.

Od siline udarca prednji dio automobila je potpuno smrskan. Od zadobijenih povreda mladić S. M. je preminuo na mjestu događaja, dok je S. R. podlegao povredama na putu do bolnice. Maloljetna putnica, stara 16 godina, zadobila je teške povrede i ima brojne prelome.

S. T. je, kako je utvrđeno, sa probnom vozačkom dozvolom upravljao automobilom čija je snaga motora veća od dozvoljene za te vozače i pod dejstvom kanabisa, pa će protiv njega biti podnijete i odgovarajuće prekršajne prijave, piše Telegraf.rs.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.