15.8.2024. 18:13
0
Crnogorac uhapšen s dva kilograma kokaina
Crnogorska policija u Danilovgradu je uhapsila 27-godišnjeg M. A. kod kojeg je pronašla dva kilograma kokaina.

Kako je priopćeno iz MUP-a Crne Gore, zbog postojanja sumnje da se bavi uličnom prodajom narkotika policijski službenici su sa psima pretresli kuću i pomoćne objekte u Danilovgradu koje koristi M. A.

U pretresu su pronađeni četiri pakiranja sa sadržajem bijele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain ukupne težine oko 2 kilograma, zatim pištolj marke Glock izbrušenih tvorničkih brojeva s okvirom i 13 komada streljiva, rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljskog streljiva nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakiranje opojne droge, dvije vage za precizno mjerenje, te novčani iznosu od 3.550 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

U konsultaciji s tužiteljstvom u Podgorici M. A. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u stjecaju s kaznenim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.