4.9.2024. 22:38
0
Vučić pravio palačinke vojnicima, Dodik zapjevao "Romaniju": "Sjećam se svojih vojničkih dana..."
FOTO: screenshot/instagram
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pripremio je danas i poslužio palačinke vojnicima u kasarni "Podnarednik Momčilo Gavrić" u Loznici u Srbiji.

U snimku objavljenom na Instagramu vidi se Vučić kako priprema palačinke i služi ih vojnicima.

- Što mi dobro stoji kecelja, je l’ da? Sjećam se svojih vojničkih dana, kao i vječite želje da u kantini imamo palačinke. Sad je došlo vrijeme da tu želju ispunim našim vojnicima. Mada, u onim mojim starim tavama uvijek mi je uspijevalo, a ovdje ništa. Bolje da ostavim i da poslužim vojnike, to mi barem ide. Momci, izvolite - napisano je uz video na Instagramu.


Inače, Vučić je danas na svom službenom Instagram profilu objavio snimak smještaja u Podrinju u kojem će boraviti od 4. do 9. septembra. Tvrdi kako neće spavati u hotelu nego u kasarni.

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.