7.9.2024. 17:46
0
Medvjed napao muškarca na Plitvicama: Završio u bolnici
FOTO: unsplash/ilustracija
Medvjed je u petak navečer na području Plitvičkih jezera napao i lakše ozlijedio 64-godišnjeg muškarca, izvijestili su u subotu ličko-senjska policija i Opća bolnica Gospić.

Napad se dogodio u mjestu Čujića Krčevina gdje je u petak navečer medvjed ugrizao za desnu ruku 64-godišnjeg muškarca koji je pritom zadobio ozljede šake, razderotinu mišića i ogrebotine po licu.

Ravnateljica bolnice Sandra Ćubelić rekla je Hini da je ozlijeđeni muškarac stabilno te je smješten na odjelu kirurgije.

"To su lakše tjelesne ozljede uz mogućnost prekvalifikacije. Pacijent mora ostati pod nadzorom", navela je Ćubelić.

Po njezinim riječima napadi divljači na ljude nisu česti ali ishod može biti vrlo opasan.

Na teren je izašla i Postaja granične policije koja je utvrdila da se napad dogodio unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera oko 22,30 sati.

Medvjed
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.