19.9.2024. 13:05
1
Uznemirujući snimak iz Srbije: Tri tinejdžerke pretukle vršnjakinju, ostali snimali telefonom
FOTO: Screenshot
Nove scene vršnjačkog nasilja zgrozile su korisnike društvenih mreža. Događaj se zbio u Pančevu.

Na snimku se vidi kako tri tinejdžerke tuku vršnjakinju. Prema pisanju srbijanskih medija, tri 16-godišnjakinje su tukle 15-godišnjakinju. Navodno je povod za ovo nasilje mladić u kojeg je zaljubljena 15-godišnjakinja.

Ono što još više čudi, a što postaje gotovo pa "normalna" pojava je da niko od okupljenih ne pokušava da pomogne žrtvi. Umjesto toga, oni "navijaju" i sve uredno snimaju mobitelima, a poslije te snimke postavljaju na društvene mreže, što dodatno traumatizira žrtvu. Tek na kraju videa se vidi kako jedan mladić pokušava da odvoji napadačice od žrtve.



Kako su su obavijestili iz Policijske uprave Pančevo, policija je počela istraživati ovaj slučaj, tačnije ekipe Odjeljenja za maloljetničku delikvenciju.

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.