19.9.2024. 20:00
0
Drama iznad Crne Gore: Avion prinudno sletio zbog dojave o bombi
Avion poljske kompanije prinudno je sletio na podgorički aerodrom nakon što je kapetan prijavio da ima dojavu o postavljenoj bombi u avionu.

Iz Aerodroma Podgorica saopšteno je da prve informacije ukazuju da je riječ o lažnoj dojavi.

Jedna državljanka Poljske javila je da njen suprug u avionu ima bombu, nakon što je ona navodno ostala na aerodromu, pa je htjela da se osveti.

Nešto prije 17.00 časova na Aerodromu Podgorica započet je vanredni pregled aviona nacionalne poljske avio-kompanije "LOT Poliš erlajns".

Avion je izolovan i udaljen od putničkog terminala.

"Svi ostali putnici su na bezbjednom i ostale operacije se zasad realizuju nesmetano. Kontrola se sprovodi po propisanim procedurama u sinhronizovanoj akciji Uprave policije, aerodromskih i ostalih službi", naveli su u saopštenju.

(Erna H.) 

CRNA GORA
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.