20.9.2024. 8:42
0
Supruga Trifunovića otkrila detalje: Sergej je kažnjen zbog meme fotografije
O nedavnom slučaju hapšenja Sergeja Trifunovića oglasila se njegova supruga Isidora.

U razgovoru za Blic TV ispričala je da je glumac osuđen na godinu dana zatvora uslovno i da mora napustiti Hrvatsku do 22. septembra.

"Sergej je kažnjen zbog meme fotografije, on nije autor te fotografije, on je distributer. Fotografija je bila sporna. Ovaj slučaj nema veze s onim od prošle godine u Splitu. Sergej je tada bio osuđen i tu kaznu je platio. S obzirom na to da nije bio na teritoriju Republike Hrvatske kada je podijelio tu fotografiju, nije nam jasno vrijede li hrvatski zakoni", ispričala je Isidora.

Dodala je da mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku na tri mjeseca.

"Odmorili smo, prošetali, on je razočaram zbog načina na koji se postupalo prema njemu. Ne osjeća se dobro s obzirom na okolnosti. Moji roditelji žive u Hrvatskoj, niko nam ne garantira što će se sljedeći put dogoditi ako ponovno odlučimo zajedno do njih otići", zaključila je Isidora.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.