26.10.2024. 21:16
0
Napeto u Bijelom Polju: Policija intenzivno traga za osumnjičenim
Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju naredilo je obdukciju tijela M.M i J.M. s ciljem utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastupila njihova smrt, a uviđajem je konstatovano da su ubijeni iz vatrenog oružja.

Prema nalogu državnog tužioca preduzimaju se mjere na utvrđivanju indentiteta počinioca krivičnog djela i njegovog pronalaženja, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

U saopštenju Tužilaštva se navodi da su sinoć oko 22.00 časa obaviješteni da su u mjestu Sokolac kod Bijelog Polja smrtno stradali M.M. i J.M.

Državni tužilac je danas sa policijskim službenicima i pripadnicima Forenzičkog centra izvršila uviđaj i tom prilikom su izuzeti tragovi koji će biti predmet vještačenja u forenzičkom centru u Danilovgradu.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Danilo Šaranović izjavio je da policija preduzima sve potrebne mjere kako bi locirala i uhapsila osumnjičenog za dvostruko ubistvo u Bijelom Polju.

Šaranović, koji je danas posjetio bjelopoljsko selo Sokolac, naveo je da operativni podaci upućuju na to da je mogući izvršilac ovog teškog krivičnog djela A.B. iz Bijelog Polja, saopšteno je iz crnogorskog MUP-a.

On je naveo da su u potragu za osumnjičenim i pretragu terena stavljeni na raspolaganje svi kapaciteti Uprave policije i da se uskoro očekuje podrška specijalnih timova Vojske Crne Gore.

Šaranović je dodao da je osumnjičeni, prema prvim informacijama, nekoliko sati prije izvršenja krivičnog djela boravio u domaćinstvu stradalih, koji su ga ugostili i vjerovatno se lažno predstavio jer je policija intenzivno tragala za njim.

On je naglasio da se, s obzirom na ozbiljnost situacije, preduzimaju sve neophodne mjere kako bi građanima garantovali bezbjednost.

"Većina objekata u okolnim selima je pod kontrolom policije, a lokalno stanovništvo je obaviješteno o potrebnim mjerama opreza", naveo je Šaranović.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.