14.10.2015. 17:07
0
Piloti ruskog i norveškog aviona snimali jedan drugog tokom leta
Ruski pilot je snimio norveškog kolegu u izviđačkom avionu Falkon DA-20 koji se približio njegovom borbenom avionu MIG-31, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Ruski mediji objavili su video na kojem se vidi da pilot ruskog aviona MIG-31 telefonom snima svog norveškog kolegu iz aviona Falkon DA-20 dok zajedno lete. Možda ovo ne bi bilo toliko čudno da se na snimku ne vidi norveški pilot koji svom ruskom kolegi diže palac u znak pozdrava.

Iako je Norveška tvrdila da je ruski avion prišao na manje od dvadeset metara od njihovog, zbog čega je zamalo došlo do sudara, ruska televizija kaže da se prema snimku može vidjeti da je razdaljina bila barem 30 do 40 metara.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.