19.10.2015. 16:38
0
Erdogan uputio poruku povodom 12. godišnjice smrti Alije Izetbegovića
Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan povodom obilježavanja 12. godišnjice od smrti prvog predsjednika Predsjedništva RBiH Alije Izetbegovića, na društvenoj mreži Twitter objavio je zajedničku fotografiju sa Izetbegovićem uz prigodnu poruku na bosanskom i turskom jeziku.
"Povodom 12. godišnjice smrti, s poštovanjem se prisjećam prvog predsjednika Bosne i Hercegovine i velikog lidera Alije Izetbegovića", napisano je u poruci na turskom i bosanskom jeziku.

Brojne delegacije i pojedinci povodom 12. godišnjice od smrti Alije Izetbegovića, prvog predsjednika Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine, položili su danas cvijeće na njegov mezar u mezarju Memorijalnog centra Kovači u Sarajevu.
(Anadolija)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.