15.4.2016. 15:16
0
Udata profesorica spavala sa učenikom: Zauvijek želim biti tvoja
Udata profesorica engleskog jezika u jednoj srednjoj školi u New Berlinu u američkoj saveznoj državi Wisconsin, dobila je otkaz i optužena je po dvjema tačkama, za seksualno zlostavljanje maloljetnog učenika s kojim je navodno imala seksualne odnose u 15 navrata.

Sarah Domres na sudu je izjavila da nije kriva, a prijeti joj kazna i do 12 godina zatvora, piše Unilad.

Prema dostupnim informacijama, njen odnos s 15-godišnjakom počeo je u maju prošle godine, a u to je vrijeme on bio djevac. Istraga je započela u januaru kad je dječakov prijatelj prijavio profesoricu.

Policija je pronašla više od hiljadu poruka koje su razmijenili, a pregledavanjem njenog računara utvrđeno je da je guglala kolika je zatvorska kazna za nastavnika koji spava s učenikom.

"Nadam se da si mislio na mene, bebice. Moram ići jer će on (suprug) uskoro doći kući. Volim te. Budi dobar, misli na mene i ni na kog drugog! Ha ha", "Strašno me privlačiš! Ne mogu dočekati našu noć da radimo što god poželimo" i " Volim te, bebice, i zauvijek ću te voljeti. Nevjerovatan si i značiš mi sve na svijetu. Zauvijek želim biti tvoja", samo su neke od poruka koje je profesorica poslala učeniku, prenosi Avaz.

Susrete su održavali uglavnom na parkiralištu, a jednom i u motelu dok je njen suprug bio na zabavi. Navodno ih je uhvatio i na djelu, no oprostio je svojoj ženi. Uz nju je ostao i nakon hapšenja te početka suđenja.

Određena joj je kaucija od hiljadu dolara.

Anesa Agović
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.