18.6.2016. 19:29
0
Bosanac Almir Gluhić nestao u njemačkom gradu Flensburgu
Tridesetogodišnji Almir Gluhić, porijeklom iz Zavidovića, nestao je u Njemačkom gradu Flensburgu.
 - Žena ga je probudila u srijedu da ide na posao. Ona je otišla, a kada se vratila našla je odijelo i cipele bez kojih ne može ući u firmu. Od tada ga nema – rekao je Almirov brat Emir za portal "Avaza". 

Almir je poslije posla u srijedu trebao da se uputi za BiH, no nije se javio ni porodici. Nema ni Almirovog automobila Opel Insignije crne boje.  

- Slučaj prijavljen policiji u Njemačkoj koja je rekla da će pokrenuti potragu ukoliko se Almir ne pojavi do ponedjeljka – rekao je Emir, dodavši da mu nije poznato da je Almir imao razloga sam da ode bez da se ikome javi.  

Porodica Gluhić moli sve koji vide Almira ili imaju informacije o njegovoj lokaciji da se jave na broj 061/766-629. 

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.