23.7.2016. 21:55
0
Uhapšen još jedan osumnjičeni za planiranje napada tokom Olimpijade
Odjel Federalne policije u kratkom saopštenju, objavljenom na svojoj web stranici, navodi da se čovjek predao u petak uvečer u centralnozapadnoj državi Mato Grosso.

Brazilska policija je objavila je da je uhapsila još jednog muškarca koji se sumnjiči da je pripadnik grupe koja je navodno planirala napade tokom Ljetnih olimpijskih igara u Rio de Janeiru, javlja Anadolu Agency (AA).

Odjel Federalne policije u kratkom saopštenju, objavljenom na svojoj web stranici, navodi da se čovjek predao u petak uvečer u centralnozapadnoj državi Mato Grosso. Više detalja nije objavljeno.

Ministar pravde Alexandre de Moraes u četvrtak je objavio da je policija uhapsila deset osoba koje su se obavezale na vjernost ISIS-u i razgovarali na društvenim mrežama o mogućnosti da izvrše napad tokom igara u Riju, koje će se održati od 5. do 21. augusta.


(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.