28.8.2016. 18:16
0
Loš Brexit označava propast Europe?
Njemački ministar ekonomije Sigmar Gabriel rekao je danas da će loše proveden "Brexit", čiji bi primjer slijedile druge države, značiti propast Europe.

"'Brexit' je loš, ali nas neće toliko pogoditi ekonomski, koliko psihološki i u ogromnoj mjeri politički", rekao je on na konferenciji za novinare, ističući da svijet sada gleda Europu kao na nestabilan kontinent. 

On je dodao da će, ako se "Brexit" organizuje loše, nastupiti veliki problemi. 

"Moramo da osiguramo da ne dozvolimo Britaniji da zadrži samo lijepe stvari u vezi sa Europom, dok u isto vrijeme ne preduzima nikakvu odgovornost", rekao je on.


(SRNA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.