8.9.2016. 11:50
0
Policajac u Phoenixu upucao pljačkaša
Pljačkaš banke upucan je nakon potjere po ulicama američkog grada Phoenixa, a cijeli je događaj snimljen iz helikoptera.

Nekoliko policijskih vozila krenulo je u potjeru za trojicom muškaraca koji su opljačkali banku i pokušali pobjeći u crnom SUV-u. Shvativši da uspješan bijeg cestom nije osobito vjerovatan, dvojica pljačkaša iskočila su iz vozila i nastavila pješice. Treći je u automobilu još 50-ak kilometara izmicao policiji, usput kroz prozor izbacujući dokaze.

Kada je policija napokon sustigla i blokirala SUV, jedan od policajaca izašao je iz automobila, pa iz puške ispalio nekoliko hitaca kroz staklo i upucao pljačkaša.

Nije poznato je li prije otvaranja vatre pljačkašu upućen poziv na predaju. Iz gradske policije objavili su da je tokom potjere iz SUV-a na njih pucano. Dvojica pljačkaša koji su pobjegli pješice kasnije su uhapšeni.    

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.