21.12.2016. 18:55
2
Za informaciju o Anisu Amriju, koji je gazio ljude u Berlinu, nagrada 100.000 eura
Savezna kriminalistička služba Njemačke, po nalogu tužilaštva, i uz podršku pokrajinskih policija sprovodi intenzivnu potragu za Anisom Amrijem, a za informaciju o njemu raspisana je i nagrada, prenosi Tanjug.

Tužilaštvo je raspisalo nagradu do 100.000 eura za informaciju koja bi dovela do hapšenje osumnjičenog za napad na božićnom vašaru u Berlinu.

Po nalogu Generalnog tužilaštva raspisana je javna potjernica, u kojoj se, prvi put pominje i prezime traženog, a navedeno je da je star 24 godine i da je rođen u Tunisu.

U javnoj potjernici se navodi da je raspisana nagrada u visini do 100.000 eura za informacije koje bi vodile ka hapšenju Anisa Amrija.

(Fena)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.