2.1.2017. 12:38
0
Sirijac imao namjeru da se raznese na aerodromu u Antaliji: Imam bombu kod sebe, sve ću nas raznijeti
Jedan Sirijac je prijetio da će se raznijeti na aerodromu u turskoj Antaliji.

Piše: Haris Ahbabović

Prema podacima "CNN Turk" televizije, Sirijac je po ulasku na terminal počeo da uzvikuje "Imam bombu kod sebe, sve ću nas raznijeti".

Prema informacijama, policajci su uspjeli da ga savladaju. Oni su mu se prišunjali iza leđa, oborili ga na zemlju i uhapsili, prenosi Kurir pisanje stranih medija.

Trenutno se nalazi na ispitivanju, prenosi "CNN Turk". Svjedoci navode da je osumnjičeni pokušao da provuče sumnjivi ranac pored rendgenske kontrole, ali da mu to srećom nije pošlo za rukom.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.