17.9.2017. 15:00
0
Let za London iz Pariza kasnio zbog "direktne prijetnje"
Avion British Airwaysa evakuiran je jutros nakon što je putnicima rečeno da je upućena „direktna prijetnja“ avionu, javlja „Guardian“.

No, nakon što je avion detaljno pretražen kao i prtljag putnika, ništa nije pronađeno pa je avion odletio na destinaciju u London. Jedan od putnika James Anderson je rkao da im je pilot pojasnio da je osoba direktno zaprijetila ovom avionu, nakon čega su svi pretreseni, a prtljag su provjeravali i psi.

- Policija i vatrogasci su okružili avion i mi smo evakuirani. Pilot je bio veoma smiren i sve je prošlo bez panike – ispričao je.

Nakon dva sata provjera, avion je odletio za London. Iz aviokompanije nisu saopćili detalje navodeći samo da im je sigurnost putnika na prvom mjestu.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.