28.11.2017. 21:33
0
Užas: Djevojčica (9) zatrudnila nakon što ju je očuh silovao i po 10 puta dnevno
Djevojčica iz Perua od samo devet godina zatrudnila je nakon što ju je očuh Čambergo Tapia (30) silovao, ponekad i 10 puta dnevno.

Njena majka majko otkrila je da joj je kćerka trudna zbog čudne izbočine na stomaku koja je mjesecima rasla. Nakon pregleda u privatnoj klinici, otkrila je da joj je dijete trudno i da ju je silovao očuh (30). Prema riječima djevojčice, očuh je silovao i do 10 puta na dan kada drugih članova porodice nije bilo kod kuće.

Porodica traži najtežu kaznu za očuha, koji je trenutno u bjekstvu. Takođe, traže pravnu i psihijatrijsku pomoć u narednim mjesecima koji dolaze.

Naime, djevojčica ne može da prekine trudnoću jer je za to prekasno, nalazi se u petom mjesecu, a postat će majka sa svojih devet godina.

Šta će se desiti sa djetetom kada dođe na svijet još uvijek se ne zna.

Peruanska ministrica za žene, Ana Marija Čokuhuaenca izjavila je da postoje načini da zlostavljivači maloljetnika dobiju maksimalne kazne, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.