9.12.2017. 20:09
0
Britanac koji se borio protiv ISIL-a i koji je pio krv terorista: Ovi divljaci su djevojčicama bacali kiselinu u lice jer nisu htjele da spavaju s njima
Nekadašnji britanski vojnik, Tim Wordsworth, kojeg njegovi vojni drugovi nazivaju i Tim kanibal u potresnoj ispovijesti je otkrio kako je otišao iz Londona u borbu protiv ISIL-a u Siriji, prenosi 24sata.hr.

Piše: Haris Ahbabović

Tim je otkrio kako je ispalio barem 1.000 metaka u pripadnike zloglasne terorističke organizacije, ISIL.
 
Nadimak "kanibal" zaradio je jer je pio krv mrtvih pripadnika ISIL-a dok ih je prebacivao do masovne grobnice.
 
Opisao je borbe kao Prvi svjetski rat i otkrio nezamislive strahote kojima je svjedočio, poput gledanja mrtvih boraca tako osakaćenih da su im čeljusti bile razvučene iznad lobanje.

Boravio je u kućama gdje su nekadašnji stanari bili brutalno ubijeni, dok bi ulicama sela koje su uspjeli da oslobode od ISIL-a lutali izgladnjeli psi i mačke.
 
"Gledao sam unakažena lica djevojčica koje još nisu ušle u pubertet, a ovi divljaci su im bacali kiselinu u lice jer nisu htjele da imaju seks s njima", ispričao je Tim.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.