20.2.2018. 19:59
0
Nikki Haley poručila predsjedniku Palestine: Nećemo trčati za vama!
Američka ambasadorica u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naorda Nikki Haley poručila je danas predsjedniku Palestine Mahmoudu Abbasu da su SAD spremne razgovarati, prenosi Reuters.

- Spremni smo razgovarati, ali nećemo trčati za vama - rekla je Haley.

Abbas je prije nje govorio u Vijeću sigurnosti pozivajući međunarodnu zajednicu da organizira međunarodnu konferenciju i prizna Palestinu. Ali, nije ostao u sali za zasjedanje nakon što je održao govor. Abbas je ranije rekao da Palestinci smatraju kako SAD nakon odluke da priznaju Jerusalem kao glavni grad Palestine ne mogu biti medijator.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.