21.3.2018. 13:48
0
Kim čestitao Putinu na reizboru za ruskog predsjednika
Kim Jong Un, vrhovni vođa Demokratske Narodne Republike Koreje (DPRK), poslao je poruku s čestitkom Vladimiru Putinu na njegovom reizboru za ruskog predsjednika, prenosi zvanična Korejska centralna novinska agencija (KCNA).

- Iz sveg srca čestitam vam na vašem reizboru za predsjednika Ruske Federacije. Vaš reizbor izraz je volje naroda i ogromne podrške koju uživate - navodi KCNA Kimove riječi u poruci poslanoj u utorak.

- S uvjerenjem da će sjevernokorejsko-ruski odnosi prijateljstva i saradnje s dugom istorijom nastaviti da se duboko razvijaju u skladu s željama naroda dvije zemlje, želim vam još veći uspjeh u izgradnji moćne Rusije - navodi Kim u poruci, prenosi Xinhua.

Putin je izabran za predsjednika po četvrti put nakon uvjerljive pobjede na  nedjeljnim izborima.

(FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.