19.4.2018. 10:09
0
Grupa muškaraca bacila kiselinu na tri pakistanske djevojke, razlog napada odbijanje bračne ponude
Pakistanska policija saopštila je da je grupa muškaraca na motociklima bacila kiselinu na tri studentkinje u gradu Gudžrat.

Policijski zvaničnik Umair Hajat rekao je da je jedan od trojice napadača uhapšen nakon današnjeg napada u blizini autobuske stanice u kvartu Dinga, koji je izvršen dok su djevojke išle na fakultet. 

Hajat je rekao da je jedna od djevojaka zadobila opekotine po licu, dok su druge dvije opečene po rukama. Dvije djevojke su sestre, a treća je njihova drugarica, javio je AP. 

Hajat je rekao da je napad najvjerovatnije uslijedio nakon porodičnog spora nakon što je jedna od djevojaka odbila bračnu ponudu. Među napadačima je i stric sestara. Napadači su došli iz Islamabada da se osvete jednoj sestri. 

Odbijanje bračne ponude često dovodi do porodičnih sukoba u Pakistanu.

(Srna / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.