13.7.2018. 13:51
0
Skandal na NATO samitu u Briselu: Jean-Claudea Juncker u pijanom stanju, zvaničnici mu pomagali da uspostavi ravnotežu
Jean-Claudea Juncker je dio skandala koji se tiče NATO samita u Briselu. Naime, predsjednik Evropske komisije je na samit stigao u pijanom stanju.

Piše: Haris Ahbabović

Juncker nije mogao da uspostavi ravnotežu i stalno je "teturao", pa su mu morali pomagati zvaničnici zemalja koji su bili prisutni na samitu.

Juncker je ljubio visoke zvaničnike, kojima je očito bilo jasno da je Juncker u pripitom stanju. Iako su neki pokušavali na ozbiljan način da porazgovaraju s njim, do toga nije došlo, jer Juncker nije bio koncentrisan.

Ovo nije prvi put da je predsjednik Evropske komisije došao na neki bitan sastanak u pijanom stanju.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.