12.8.2018. 8:46
1
Bivša savjetnica predsjednika SAD-a: Trump nakon sastanka pojeo povjerljive dokumente
Bivša savjetnica američkog predsjednika Donalda Trumpa Omarosa Manigo Njumen tvrdi da je vidjela Trumpa kako jede papir nakon sastanka sa advokatom Majklom Koenom.

Ona u svojoj novoj knjizi tvrdi da je Trump pojeo jedan od povjerljivih dokumenata.

“Vidjela sam ga da je stavio papir u usta. S obzirom na to da je Trump bakteriofob, bila sam šokirana kada sam vidjela da žvače i guta papir. Mora da je u pitanju bilo nešto veoma, veoma povjerljivo”, navodi Manigoova u svojoj knjizi “Unhinged”, koja će biti dostupna u prodaji 14. avgusta.

Pored toga, ona u svojoj novoj knjizi tvrdi da postoje snimci na kojima se američki predsjednik Donald Trump izražava rasistički, kao i da se na brojnim događajima bez svoje supruge ponašao kao “pušten sa lanca”.

Kako navodi AP, ovo je samo dio optužbi američkog predsjednika koje će se pojaviti u novoj knjizi, prenosi CDM.
“Nisam željela da vjerujem. Odbacivala sam tuđe priče o njemu (TrUmpu) zato što ga nisu poznavali kao ja. Ja sam morala da sopstvenim očima posvjedočim rasizmu i kada sam to čula, mnogo puta, više nisam mogla da demantujem”, piše bivša TrUmpova savjetnica u svojoj knjizi.

Ona, bez dokaza, tvrdi da postoje snimci predsjednika TrUmpa kako u više navrata izgovara riječ “crnčuga” tokom snimanja rijaliti programa “Ssegrt” (engl. “The Apprentice”), navodi AP.

Takođe je iznijela tvrdnje da je predsjednik pokušao da “kupi njenu tišinu” time što joj je ponudio poziciju u izbornom štabu 2020. godine sa platom od 15.000 dolara mjesečno.

Ona, međutim, navodi da je morala da potpiše sporazum o ćutanju, što nije željela da potpiše.

Manigoova tvrdi i da je nakon što je odbila poziciju dobila niz prijetećih pisama u kojima je upozoravaju da o TrUmpu mora da ćuti.


(Lejla Trle)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.