20.9.2018. 15:12
0
Prodala svoju bebu pa plakala: Žao mi je, vratila bih vrijeme
Snimljen je trenutak u kojem je uplakana 25-godišnja majka prodala svoju tek rođenu bebu u Rusiji.
Snimka nadzorne kamere iz zračne luke u Omsku prikazuje izbezumljenu majku Innu Petrovu koja grli svoju devet dana staru djevojčicu. Inna s malenom u rukama nervozno stoji i kao da odbrojava dragocjene sekunde koje još može biti sa svojom bebom. 

U jednom trenutku se okrenula i krenula prema Nataliji Zhdanovoj (43) koja je proputovala više od tri hiljade kilometara i došla iz Sankt Petersburga kako bi uzela bebu. 

Petrova je poljubila dijete posljednji put i predala je Nataliji, koja je avionom osoblju pokazala lažne bebine dokumente i uputila se na let prema svojem domu. Na snimci, koju je objavilo rusko istražno tijelo, vidi se kako Petrova briše suze sa lica. Sad tvrdi da joj je žao zbog toga što je učinila i da bi voljela da može vratiti vrijeme unatrag. Policija je otkrila ovaj zločin i obje žene su uhapšene i terete se za trgovanje djecom. Obje se mogu suočiti s kaznom do deset godina zatvora.

(Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.