5.10.2018. 22:15
0
Ponovo postao predmet šale: Trump sa toalet papirom na cipeli
Američki predsjednik Donald Trump na meti je šala lokalnih medija i građana na društvenim mrežama nakon što je snimljen kako se penje uz stepenice u predsjednički avion a nije primijetio da na jednoj cipeli ima zalijepljen papir koji liči na toaletni, prenosi Huffington post.

“Taj detalj nije ostao nezapažen. Trump je meta ismijavanja pošto je pod budnim okom kamera ulazio u avion a na cipeli je imao parče bijelog papira koje liči na toaletni papir ili salvetu”, prenosi portal.

Huffington post navodi da je to klasična komična situacija koja se može svakome dogoditi, ali “naravno sve ima drugačiju dimenziju kad je to predsjednik koji izlazi iz automobila i ulazi u avion”.

Trump je putovao iz Minneapolisa do Rochestera u Minnesoti u okviru kampanje pred parlamentarne izbore u SAD, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.