24.10.2018. 18:15
0
Sutkinja napustila sudnicu kada je vidjela kakav je ovaj manijak zločin napravio
Australijska sutkinja Leanne Clare gledala je fotografije optuženog Jasona Miznera na kojima on siluje dvogodišnju djevojčicu.

Međutim, nakon što je pregledala užasne fotografije, sutkinja, vidno potresena, nije mogla nastaviti suđenje.

- Mislim da bi bilo najbolje za sve da napravimo vremensku razliku između gledanja ovih fotografija i izricanja presude, kako emocije ne bi nadvladale", rekla je sutkinja.

Mizner je snimao sebe dok je silovao dvogodišnju djevojčicu, kćerku njegove djevojke.

Ovaj je manijak siroto dijete silovao više od 30 puta, a sada se suočava sa doživotnom kaznom zatvora.

Djevojka je pronašla fotografije na kojoj joj momak siluje kćerku, te mu to rekla dok je on bio na odmoru na Tajlandu. Kada je saznao da je otkriven, odlučio je ostati na Tajlandu, gdje je našao novu djevojku, koja je također imala kćerku, koju je on također silovao, prenosi Avaz.ba.

Policija ga je uhapsila, te je osuđen na 35 godina zatvora, od čega je odležao 11, nakon čega je deportovan u Australiju gdje mu se ponovo sudi.



(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.