29.10.2018. 22:03
1
Objavljene fotografije sa mjesta pada helikoptera: Zamislite tu nesebičnost kada znate da ginete, a mislite o drugima
Cijeli svijet je u šoku nakon nesreće u kojoj je stradao vlasnik Leicestera sa kćerkom, ali i dvojica pilota.

Dok se danas navijači opraštaju od stradalih i ispred stadiona ostavljaju poruke, cvijeće i svijeće, objavljene su fotografije mjesta pada helikoptera. Samo mjesto pada letjelice izazvalo je lavinu komentara, mnogi su pilota koji je upravljao nazvali herojem.

Najbolje je to možda od svih opisao novinar Piers Morgan koji je napisao: 

- Pilot koji je upravljao helikopterom čudesno je uspio da izbjegne da se sruši na stotine fanova koji su se vraćali s utakmice. Nekako je preusmjerio helikopter na parking. Zamislite tu dozu nesebičnosti kada u posljednjim sekundama svog života, kad znate da ginete, mislite o drugima i uspijete da izvedete tako nešto. Počivaj u miru - Eric Swafer-heroj!''- napisao je on, prenosi Antenam.net.


(Amila Alijagić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.