20.11.2018. 22:31
0
Trumpova kćerka Ivanka koristila privatni e-mail za poslove vlade
Kćerka i savjetnica predsjednika SAD Donalda Trumpa, Ivanka Trump koristila je lični e-mail za poslove američke vlade, objavio je "Washington post".

List se poziva na neimenovane izvore koji tvrde da su do ovog otkrića došli zvaničnici Bijele kuće.

Ivanka Trump je kazala da nije bila upućena u detalje federalnih pravila.

Portparol advokata Ivanke Trump potvrdio je da je ona koristila lični e-mail prošle godine, prije nego što joj je rečeno za pravila i da je sva elektronska pošta vezano za poslove vlade dostupna već nekoliko mjeseci.

Donald Trump je optužio prije dvije godine Hillary Clinton da je zemlju dovela u opasnost kada je koristila svoj privatni e-mail u vrijeme kada je bila državni sekretar SAD, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.