25.11.2018. 9:42
0
Skandal u Argentini - dijete opasali bakljama kako bi unijeli pirotehniku na stadion
Strašna scena dolazi iz Argentine gdje navijači ne biraju sredstva kako će da unesu priotehniku na stadion.

Duel između River Plejta i Boke juniors trebalo je da krene sinoć od 21 sat, međutim kako je kamenovan autobus gostujućih igrača, meč je odložen za večeras.

Slika koja je došla iz Buenos Ajresa je skandalozna – na snimku se vidi kako je dijete opasano bakljama, koje će roditelji ili šta su već unijeti na stadion, prenosi CDM.

Znamo da je u Argentini ovo više od fudbala i da prelazi granice sporta, ali ovakav potez je neshvatljiv i može se reći bolestan jer stavljati dijete, opasano opasnim materijalom, u ovakvu situaciju je neobjašnjivo.




(Lejla Trle)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.