4.12.2018. 13:32
1
SAD: Žena htjela pomoći lažnoj prosjakinji, pa izbodena na smrt
52-godišnja žena izbodena je nožem nakon što je htjela pomoći ženi s djetetom koja se zapravo pretvarala da prosi, javlja “CNN”.

Jacquelyn Smith se u subotu vozila sa svojom porodicom po gradu Baltimoreu. U jednom je trenutku primijetila ženu koja prosi s djetetom. Smilovala se, zaustavila auto, spustila prozor i ponudila novac za pomoć djetetu, piše “Index“.

Žena koja je prosila nosila je znak na kojem je pisalo “Molim vas pomozite mi da nahranim bebu”.

Prvo se zahvalio za pomoć, a zatim ju napao nožem

U trenutku kada je Jacquelyn spustila prozor automobila i ponudila novac, autu je pristupio muškarac. Prema izjavama svjedoka, prvo se zahvalio za pomoć, a nakon toga je nasilno pokušao uzeti novčanik Jacquelyn Smith.

Došlo je do borbe i muškarac je izbo nožem ženu koja im je htjela pomoći. Nakon toga je pobjegao, zajedno s prosjakinjom, s mjesta zločina.

Jacquelyn Smith preminula je zbog zadobivenih povreda ubrzo nakon dolaska u bolnicu, rekli su iz policije za “CNN”.




(Admir Oručević)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.