24.12.2018. 14:45
0
Dječak u Italiji umro nakon vjerskog obreda obrezivanja
U gradu Monterotondu, sjeveroistočno od Rima, uhapšen je muškarac (60) zbog umiješanosti u smrt dvogodišnjeg dječaka, koji je umro nakon izvođenja vjerskog obrezivanja, rekao je državni odvjetnik.

Muškarac je osumnjičen za izvođenje obrezivanja dvojice braće blizanaca, od kojih je jedan umro, dok je drugi teško povrijeđen. 

Njihova porodica, porijeklom iz Nigerije, organizirala je obrezivanje u svom domu, koje je dovelo do pretjeranog krvarenja.

Prilikom pretrage doma osumnjičenog muškarca istražitelji su prikupili podatke koji upućuju na to da je on redovno izvodio obrezivanja.

Suočen je s optužbama za ubistvo bez predumišljaja, tjelesne povrede i nadriljekarstvo, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.