14.4.2019. 22:21
0
Muškarac u SAD ubio suprugu i dvije kćeri: Sumnjao na prevaru
Muškarac u Phoenixu je ubio četvero ljudi, među kojima svoju suprugu i dvoje djece u pucnjavi koja je uslijedila nakon svađe i optužbi za preljub, prenosi CNN.

Osumnjičeni tridesotogodišnji Austin Smith vratio se u četvrtak navečer iz bara te je optužio suprugu da ga je varala, a ona je to porekla.  

Ubio je ženu i dvije kćeri te potom muškarca za kojeg je mislio da ga supruga s njim vara , a nakon toga je ranio još dvije osobe.

Njegova supruga Dasia Patterson i kćeri sedmogodišnja Mayan Smith i petogodišnja Nasha Smith  pronađene su mrtve u porodičnoj kući.

Trogodišnja kćerka skrivala se ispod kreveta kad je policija stigla na mjesto zločina i nije bila povrijeđena. Osumnjičeni je policiji izjavio kako je odlučio da nju neće ubiti jer ga je podsjećala na njega.

Izjavio je kako je stariju kćer ubio jer je plakala.
 
- U boli smo zbog besmislenog gubitka naše voljene Dasije i njene djece, navodi se u izjavi porodice.

Optužen je za četiri ubistva i dva pokušaja ubistva, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

UbistvoSAD
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.